Home PageMoviesSeriesForum

CATEGORIES

All
najnovije dodati filmovi, novi filmovi na sajtu, novo na sajtu, new videos, all news, news on the site, new movies, new movies and series, new hd movies, novi HD filmovi, novi filmovi i serije, noviteti, najnoviji filmovi i serije na sajtu, najnoviji filmovi i serije, sve najnovije,
Action
Adventure
Animation
Biography
Comedy
Crime
Documentary
Drama
Family
Fantasy
History
Horror
Kids
Music
Mistery
Romance
Sci-Fi
Sport
Thriller
War
Western
Domaći filmovi
New Releases
Series
series, top, new, serije, nove,

Watch online

Mr. Robot (2015) on IMDb
TitleScent of a Woman (1992)
GenreAll, Drama
Release
Country
Duration156 min
Director
Actors
Added:Mikelandjelo > Views: 1975

Synopsis

Priča se vrti oko Charlieja Simmsa (Chris O'Donnell), studenta privatne pripremne škole, koji dolazi iz siromašne obitelji. Kako bi zaradio novac za let kući u Gresham, Oregon za Božić, Charlie na Dan zahvalnosti uzima posao skrbnika nad umirovljenim vojnim časnikom, pukovnikom Frankom Sladeom (Al Pacino), čangrizavim srednjovječnim čovjekom koji je sada slijep te je nemoguće družiti se s njim. Slade odlučuje posjetiti New York te zatraži pomoć od Charlieja da ga povede na put. Dok Charlie vodi pukovnika Sladea kroz New York, suočava se s velikim problemom u školi. Kolege studenti su napravili zlobnu šalu s ravnateljem, a jedino Charlie i George Willis mlađi (Phillip Seymour Hoffman) znaju identitete prijestupnika. Nakon što je zaprijetio obojici studenata izbacivanjem, ravnatelj Trask zamoli Willisa da izađe iz ureda. U tom trenutku, pokuša potkupiti Charlieja obećanjem da će mu srediti prijem na Harvard, ako oda imena onih koji su se grubo našalili s njim. Charlie mu ništa ne odgovori, a Trask ga upozori da mora biti iskren ili će snositi posljedice.

Watch in Blu-Ray format
R       


Movie: Scent of a Woman (1992)

URL: /board/all/scent_of_a_woman_1992/1-1-0-5645

Description of error:Report


  • Related movies
  • Comments
  • Share with friendsShare on Forum:

 [url=/board/all/scent_of_a_woman_1992/1-1-0-5645]Scent of a Woman (1992)[/url]


Share on Website:
<a href="/board/all/scent_of_a_woman_1992/1-1-0-5645" /a>

Comments :

avatar
Odličan film ,  odgledao  sam  ga  više  puta i  uvijek  ponovo  uživao  u  gledanju ..Životna uloga Al Pacina. O'Donnell ga prati, izvrsno nadopunjujući starog lisca svojom naivnošću .
avatar
Филм сам гледала више пута и никада ми не може досадити ,савршен је ,ја не могу
да нађем неку замерку овом филму
avatar
Kako je Pacino ovde odglumeo je savršenstvo... Film je puno, puno dobar. Remek delo.
Neću više da pričam... Ko nije odgledao, neka ga obavezno gleda. Ovo se ne propušta. Kao u školi što bi rekli "ovo je obavezno štivo".  Uživajte.
Voleo bih da čujem i neke kritike protiv ovoga filma, pošto je većini odličan. Ali da iznesu neke argumente šta ne valja i što im se ne svidja.   Pozdrav.
avatar